جمعه ۱۱ آبان ۰۳

قیمت لوله در زنجان

۱۴ بازديد

قیمت لوله در زنجان

قیمت لوله در زنجان در اوایل دهه 1800 اولین روش‌های تولید لوله فولادی به صنعت معرفی شدند، و پیوسته به‌صورت فرآیند‌های مدرنی که امروزه از آنها استفاده می‌کنیم، ترقی کرده‌اند. لوله‌های فولادی با قطر زیاد در لوله‌کشی آب و فاضلاب کاربرد دارند و معمولا از فولاد کربن ساخته‌ شده و در زیرخاک کار گذاشته می‌شوند.

قیمت لوله در زنجان

انواع لوله کدام‌اند؟ لوله‌ها با توجه به مواد تشکیل‌دهنده‎شان، دارای مشخصات فراوانی از جمله استحکام، عمر مفید، تحمل فشار و مواردی از این قبیل هستند.اما این لوله‌ها، فارغ از مزایایی که دارند، دارای معایبی هم هستند، تحمل پایین در برابر گرما و همچنین انعطاف و خمش کم از جمله معایب لوله‌های پلاستیکی هستند.

به صورت کلی، انواع لوله‌ها عبارتند از:

  • لوله‌های پلاستیکی
  • لوله‌ها‌ی گازی
  • لوله گالوانیزه
  • لوله‌های آهنی

لوله‌ها‌ی گازی

لوله‌های گازی در دو نوع روکار و زیرکار هستند که از نظر جنس با هم تفاوت دارند. لوله‌ی گازی روکار را می‌توان از شکل ظاهری آن تشخیص داد. معمولاً در یکی از دو سر لوله‌ی گازی روکار، نام کارخانه‌ی تولیدکننده و مشخصات لوله (سایز و ضخامت) با رنگ سفید ثبت شده است.

لوله گازی روکار

برای لوله‌ی گاز توکار از لوله با ورق API استفاده می‌شود. مشخصه‌ی ظاهری این لوله‌ به گونه‌ای است که مشخصات لوله و نام کارخانه‌ی تولید‌کننده به صورت انگلیسی، به رنگ سفید یا زرد و با طرح نقطه‌چین روی آن حک شده است. برای اینکه در مورد لوله گازی، اطلاعات بیشتری داشته باشید، می‌توانید مطلب« لوله گازی چیست؛ کاربرد و ویژگی های آن» را در سایت بخوانید.

کاربردهای لوله گازی

  • قابل استفاده در پالایشگاه های نفتی
  • کارخانه های پتروشیمی
  • انواع سوله های صنعتی
  • کارخانه های کوچک و بزرگ برای انتقال گاز
  • مشاهده کنید: قیمت لوله گازی

لوله گالوانیزه

لوله‌های گالوانیزه یکی از پُرکاربردترین لوله‌های مورد استفاده در صنعت هستند که از جنس فولاد نرم‌اند و با فلز روی (Zinc) آبکاری شده‌اند. این نوع لوله به دلیل مقاومت در برابر خوردگی، زنگ‌زدگی و اسیدها، کاربردهای بسیار متنوعی دارند. لوله‌ی گازی فولادی، نوعی لوله‌ی فولادی است که برای انتقال و جا‌به‌جایی گازها از آن استفاده می‌شود. در ساخت لوله‌ی گازی، از ورق‌های گالوانیزه استفاده می‌کنند؛ چرا که مقاومت لوله را در برابر انواع خوردگی‌ها و رطوبت‌های احتمالی افزایش می‌دهند.

 لوله فلزی یا لوله پلاستیکی؟ کدام را باید انتخاب کنیم؟

لوله‌های گازی فولادی در سه جنس مس، برنج و پُلی‌اتیلن تولید می‌شوند؛ به همین خاطر از لوله‌های گازی فولادی، معمولاً در پروژه‌های بزرگ گازی، به وُفور استفاده می‌شود. این لوله‌ها به دو دسته‌ی لوله‌ی گازی روکار و توکار تقسیم می‌شوند. لوله‌های گازی روکار برای اجرا و راه‌اندازی انشعابات درون ساختمان و یا لوله‌‌کشی درون‌شهری استفاده می‌‌شود. لوله‌ی گازی روکار نسبت به لوله‌ی گازی توکار، قیمت کمتری دارد.

خرید فولاد 

خرید فولاد .فولاد (Steel) آلیاژی از آهن است که درصد وزن کربن آن بین 0.002 تا 2.1 است. به زبان ساده فولاد را میتوان آلیاژی دانست که آهن عنصر پایه و کربن عنصر آلیاژی اصلی آن باشد
گرچه یک فولاد تماماً ازآهن و کربن تشکیل نشده و ساده ترین نوع فولادها نیز عناصر آلیاژی دیگری در کنار این دو عنصر به همراه دارند.

قیمت تیرآهن

قیمت تیرآهن بی شک یکی از مهم ترین مواد به کار رفته در ساخت و سازها، تیرآهن می باشد. تولید تیرآهن H شکل (تیر آهن بال پهن IPB)، باعث تحول بزرگی در صنعت فولاد گردید و در
بسیاری از کاربردها مورد استفاده قرار گرفت! در این مقاله قصد داریم شما را با انواع تیر آهن ها و نکات پیرامونی آن آشنا کنیم. پس با فولاد آرکا همراه باشید.

قیمت لوله

قیمت لوله در این مقاله، فولادآرکا سعی دارد تا با ارائه مقاله ای در مورد انواع لوله های فولادی، هموطنان عزیز را در خرید لوله فولادی راهنمایی کرده و مشاوره ای کامل را به آن ها ارائه
دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر در ادامه مطلب با ما همراه باشید و یا در صورت نیاز می توانید در هر ساعت از شبانه روز با مشاورین ما در فولادآرکا تماس حاصل بفرمایید.

لوله‌ی گازی توکار

این در حالی است که لوله‌ی گازی توکار، استحکام و مقاومت بالاتری نسبت به خوردگی و یا حتی فرسودگی دارد. برای انتقال گاز از یک شهر به شهر دیگر، از لوله‌ی گازی توکار استفاده می‌شود. لوله‌ی داربستی، یک لوله‌ی فلزی است که با سایر لوله‌های فولادی تفاوت زیادی دارد. از این لوله، بیشتر به عنوان نگه‌دارنده‌ی سازه و ساختمان استفاده می‌شود. داربست‌ها به طور کلی، سازه‌های فلزی هستند که هنگام ساخت‌و‌ساز برای دسترسی به نقاط دشوار ساختمان، مورد استفاده قرار می‌گیرد. لوله‌های داربستی در دو نوع سبُک و سنگین هستند که در شرایط متفاوت مورد استفاده قرار می‌گیرند.

Api چیست

به لوله‌‌هایی گفته می‌شود که از فولادهای کربن و فولادهای منگنز تولید شده‌اند. از این نوع لوله به منظور انتقال بسیار سریع حجم بالای نفت و گاز استفاده می‌شود. جنس آن نیز از فولاد و تافنس بوده و تحمل فشار بالایی دارد. از این لوله‌ها معمولاً در کشتی‌سازی استفاده می‌شود.لوله‌ی داربستی، دارای قطر خارجی ۴۸٫۳ میلی‌متر و ضخامت دیواره‌ی ۳٫۲ میلی‌متر و طول ۶ متر است. هدف از داربست و کابرد آن, فراهم‌کردن یک بستر مناسب برای انجام کارهای ساختمانی است.

کاربردهای این لوله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. مبدل‌های حرارتی و گرمایی
  2. آب‌رسانی صنعتی
  3. خط‌های انتقال نفت وگاز
  4. عایق کردن کابل‌های فشار قوی برق
  5. کاربرد لوله‌های فولادی

از کاربردهای لوله‌های فولادی، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ساخت لوازم خانگی
  • صنعت خودروسازی
  • صنعت ساختمان‌سازی
  • داربست
  • پل سازی
  • صنعت کشاورزی
  • در مراکز تفریحی
  • ساخت تجهیزات پزشکی

لوله گالوانیزه و قیمت آن

لوله‌‌ گالوانیزه، به همان لوله فولادی گفته می‌شود که سطح آن با فلز روی پوشانده می‌شود. روی، سبب حفظ لوله در برابر آسیب و خوردگی شده و به این ترتیب سبب افزایش طول عمر لوله می شود. لوله گالوانیزه در دو نوع فولادی و آهنی وجود دارد. این لوله از فولاد نرمی ساخته شده است. به هنگام ساخت، ورقه‌های فولاد را با فشار زیادی از درون قالب رد می‌کنند و سپس درز آن را جوش می‌زنند. در آخر نیز آن را در یک وان آبکاری روی‌اندود (گالوانیزه) می‌گذارند. این کار باعث می‌شود مقاومت آن در برابر پوسیدگی و زنگ‌زدگی افزایش یابد.

لوله گالوانیزه از نوع آهنی

نوع دیگری از لوله گالوانیزه از نوع آهنی نیز وجود دارد. نوع فولادی و آهنی لوله گالوانیزه، شباهت‌های زیادی به یکدیگر دارند. یکی از مزایایی که نوع فولادی به نوع آهنی دارد، این است که سبک و براق است. از معایب نوع فولادی هم این است که نسب به نوع آهنی آن، مقاومت کمتری در برابر اسیدها دارد. قیمت لوله گالوانیزه بر اساس آهنی و فولادی بودن و همچنین از لحاظ کیفیت، متفاوت است.

لوله‌های آهنی

نوعی دیگری از لوله‌های فلزی وجود دارند که در ادامه به برخی از مزایا و معایب این لوله‌ها اشاره می‌کنیم:

مزایای لوله‌های آهنی

  • تحمل دما و فشار بالا در مقایسه با لوله‌های چدنی
  • استحکام کششی، چغرمگی و تنش تسلیم بالا
  • مقاومت بالا در برابر آتش‌سوزی
  • ضریب انبساط طولی کم
  • قیمت کمتر نسبت به لوله فولادی

معایب لوله‌های آهنی

  1. شکل‌پذیری کمتر
  2. تشکیل رسوب در سطح جداره داخلی
  3. فرآیند نصب نسبتاً پیچیده
  4. وزن بیشتر نسبت به لوله‌های چدنی
  5. خوردگی و زنگ‌زدگی در معرض هوا

پوشش روی

به منظور افزایش مقاومت طول عمر لوله‌های آهنی در برابر خوردگی و زنگ‌زدگی، یک ‌لایه پوشش فلزی که معمولاً از جنس روی است روی آن کشیده می‌شود. مزیت دیگر پوشش روی، این است که حتی اگر این پوشش آسیب ببیند، روی سطح آهن حفاظت کاتدی صورت می‌گیرد که تا مدت زیادی آهن را در برابر زنگ‌زدگی محافظت می‌کند.

مزایای پوشش روی

  1. استحکام بالا
  2. عمر بسیار زیاد
  3. عدم پوسیدگی
  4. قدرت تحمل فشار بالا
  5. نصب آسان و بهداشتی‌بودن

سه روش اصلی برای ساخت لوله فولادی وجود دارد:

  • (قالب خمیری‌شکل) بدون‌ درز
  • قالب‌گیری
  • جوش دادن

(قالب خمیری‌شکل) بدون‌ درز:

برای شکل‌دادن به لوله، فولاد داغ به داخل قالب برده می‌شود. با این روش می‌توان فولادی با قطر 500 میلی‌متر تولید کرد. قیمت آن گران اما بسیار قابل اطمینان است.

جوش دادن:

ورقه فولادی را به دور یک قالب می‌پیچانند سپس درز آن را لحیم‌کاری می‌کنند. قیمت آن ارزان‌تر است اما پایداری آن تحت موقعیت پرفشار به اندازه فولاد بدون ‌درز نیست.

قالب‌گیری:

فولاد مایع و داغ را داخل قالب می‌ریزند. این روش خیلی رایج نیست اما به اندازه روش ساخت فولاد بدون ‌درز مطمئن است. مزیت اصلی لوله فولادی در مقاومت آن است. این لوله‌ها به ‌آسانی در برابر ضربه ترک نمی‌خورند و تاثیر خود را تحت فشار بالا نیز نشان می‌دهد. فولاد تحت فشار بار غیرمعمول نمی‌شکند اما خم می‌شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.