یکشنبه ۰۶ آبان ۰۳

خرید پرینتر سه بعدی در ایران

۱۳ بازديد

خرید پرینتر سه بعدی در ایران

خرید پرینتر سه بعدی در ایران : چاپ سه بعدی و به خصوص چاپگر های سه بعدی منبع باز جدیدترین فناوری هایی هستند که در کلاس درس مورد استفاده قرار می گیرند. بعضی از نویسندگان ادعا می کنند که چاپگر سه بعدی یک انقلاب بی سابقه در آموزش STEM ارائه می دهد. شواهد چنین ادعاهایی توانایی نمونه سازی با هزینه کم و سرعت بالا در کلاس های درس توسط دانش آموزان و همچنین ساخت تجهیزات ارزان قیمت با کیفیت بوده اند.

 

 

 

مانا سی ان سی اولین تولید کننده پرینتر سه بعدی در ایران برای خرید کلیک کنید 
 

 

خرید پرینتر سه بعدی در ایران

در چندین سال گذشته، چاپگر سه بعدی در زمینه میراث فرهنگی برای اهداف نگهداری، ترمیم و انتشار به شدت مورد استفاده قرار گرفته است. بسیاری از موزه های اروپایی و آمریکای شمالی چاپگرهای سه بعدی خریداری کرده اند و آثار گمشده خود را به این روش بازسازی می کنند. موزه هنرهای متروپولیتن و موزه بریتانیا از چاپگرهای خود برای ایجاد سوغاتی هایی که در مغازه های موزه موجود است استفاده می کنند.

 

چاپگر سه بعدی و آموزش

موزه های دیگر، مانند موزه ملی تاریخ نظامی و موزه تاریخی وارنا، بیشتر از طریق پلت فرم آنلاین مدل های دیجیتالی مصنوعات خود که با استفاده از اسکنر سه بعدی Artec اسکن شده اند را در اختیار کسانی که می توانند در خانه با استفاده از چاپگر سه بعدی آنها را چاپ کنند، قرار می دهند.

پرینتر 3 بعدی چیست؟ و چه کاربردهایی دارد؟

یکی از مهم ترین سوالاتی که ممکن است در ذهن ما و بسیاری از دوستاداران تکنولوژی های نو شکل بگیرد این است که اساس کار پرینتر سه بعدی چگونه است؟ چگونه این دستگاه به یکی از محبوب ترین تکنولوژی های روز دنیا تبدیل شده است؟پرینتر 3 بعدی چیست؟ در این مقاله به بررسی پرینتر سه بعدی و یا بطور کلی تکنولوژی ساخت افزایشی پرداخته شده است. 

اساس کار پرینتر سه بعدی(پرینتر 3 بعدی چیست؟)

بر خلاف دستگاه های تولید سنتی مانند دستگاه تراش و یا دستگاه فرز که قطعه سه بعدی با براده برداری و یا تراش فلز تولید می شود، در چاپگر سه بعدی، مدل سه بعدی با بارگذاری و یا افزودن مواد بر روی همدیگر تولید می شود. این کار شباهت بسیار زیادی به کار ساختمان سازی و یا دیوار سازی توسط یک بنا دارد. همانطور که بنا برای ساخت دیوار آجرها را لایه به لایه بر روی هم می چیند، در پرینترهای سه بعدی نیز مواد بصورت لایه به لایه روی همدیگر چیده می شوند تا در نهایت مدل سه بعدی ساخته شود.

کاربرد پرینترهای سه بعدی در صنایع خودروسازی چیست؟

چاپ سه بعدی دیگر برای صنایع خودروسازی غریبه نیست و امروزه این صنایع از آن برای ساخت نمونه‌های اولیه و همچنین نمونه‌های نهایی استفاده می‌کنند. تیم‌های سازنده‌ی خودروهای فرمول ۱ از پرینت سه بعدی برای نمونه‌سازی اولیه، آزمایش و همچنین ساخت قطعات سفارشی برای به کار بردن در خودروهای مسابقه‌ای استفاده می‌کنند.

چاپگر سه بعدی در آموزش

همه تکنولوژی‌های پرینتر سه بعدی توانایی چاپ طرح‌های پیچیده را دارند، ولی بعضی از آن‌ها توانایی‌های متفاوت و بیشتری دارند. مانند تکنولوژی‌های گداخت بستر پودری که توانایی پرینت سه بعدی قطعات بسیار پیچیده را بدون استفاده از ساپورت دارند. ساپورت ساختاری است داربست‌ مانند که به لایه‌های بالای قطعات اجازه می‌دهد که به‌طور غیرمستقیم بر روی لایه‌های زیرین قرار گیرند تا از ریزش لایه‌های بالایی جلوگیری شود.

چاپگر سه بعدی و میراث فرهنگی

پرینتر سه بعدی به طراح‌ها اجازه می‌دهد تا بتوانند طرح‌های پیچیده‌ای را که ساخت آن‌ها با روش‌های سنتی غیرممکن بود بسازند. به خاطر ماهیت قوانین فیزیک، ساخت پیچیدگی‌ها در تکنولوژی‌های پرینت سه بعدی هیچ هزینه‌ی اضافی را متحمل نمی‌کند. به عنوان مثال در تکنولوژی‌های سنتی، فرآیند ساخت یک قطعه‌ی ساده و یک قطعه‌ی پیچیده هزینه‌ی بسیار متفاوتی را بر سازنده متحمل می‌کرد ولی در تکنولوژی پرینت سه بعدی ساخت پیچیده‌ترین و ساده‌ترین قطعات(در اندازه‌ی برابر) دارای هزینه‌ی یکسانی هستند.

قابلیت سفارشی‌ سازی(مزیت)

مزیت دیگر پرینترهای سه بعدی، قابلیت سفارشی‌ سازی قطعات در آن است به‌ طوری‌ که در هر نوبت چاپ سه بعدی می‌توان یک قطعه را با ویژگی‌های کاملاً متفاوت نسبت به قطعه قبلی و بعد از آن ساخت.در پرینترهای سه بعدی با تکنولوژی FDM، مواد و یا همان فیلامنت توسط اکسترودر به داخل هیتر و یا گرم کن هدایت شده و در آنجا ذوب شده و از طریق نازل تزریق می گردد.

کاربرد پرینت سه بعدی برای پزشکان و سازندگان پروتز

تا حالا شده است که از خودتان بپرسید که چرا مجبوریم که لباس‌هایمان را تنها در اندازه‌های استاندارد خریداری کنیم؟ در روش‌های ساخت سنتی هرچه از یک محصول خاص تعداد بیشتری قطعه تولید شود، هزینه‌ی ساخت آن کاهش می‌یابد. یا به بیان دیگر هزینه‌ی ساخت هر محصول تنها در حالتی مقرون به صرفه است که از آن تعداد زیادی تولید شود. ولی در فرآیند پرینت سه بعدی می‌توان هزاران محصول کاملاً متفاوت را بدون متحمل شدن هزینه‌ی اضافی و در یک پرینتر سه بعدی به طور پی در پی تولید کرد.

 

 

 

        مانا سی ان سی اولین تولید کننده سی ان سی چوب در ایران برای خرید کلیک کنید 

 

کاربرد پرینت سه بعدی در پزشکیکاربرد پرینترهای سه بعدی در پزشکی

بسیاری از مزایای کاربرد پرینترهای سه بعدی در پزشکی در قابلیت شخصی‌سازی آن نهفته است. به عنوان نمونه امروزه پرینترهای سه بعدی در ساخت سمعک‌های اختصاصی می‌توانند نقشی بسیار کلیدی را ایفا کنند. به کمک این تکنولوژی می‌توان برای هر شخص و با هر فرم گوش یک سمعک اختصاصی ساخت.

کاربرد پرینترهای سه بعدی در پزشکی چیست؟

مواد تزریق شده توسط یک سیستم حرکتی بر روی صفحه و بر اساس یک برنامه از پیش تعریف شده تزریق می گردد و این کار آنقدر تکرار می گردد تا قطعه سه بعدی ساخته شود. به همین دلیل به آن تکنولوژی ساخت افزایشی و یا additive manufacturing گفته می شود. لازم به ذکر است که انواع مختلفی از پرینترهای سه بعدی با تکنولوژی های مختلف وجود دارد که در این جا به بررسی برخی از آنها پرداخته می شود.

انواع تکنولوژی پرینتر سه بعدی(پرینتر 3 بعدی چیست؟)

از تکنولوژی های زیادی در پرینترهای سه بعدی استفاده می شود که تکنولوژی FDM معروف ترین و ارزان ترین تکنولوژی ها است و به همین دلیل هر وقت صحبت از چاپگر سه بعدی به میان می آید ذهن افراد به سمت آن می رود. در این بخش به بررسی سه نوع تکنولوژی متداول پرداخته شده است.

پرینتر سه بعدی FDM و یا FFF:

معروف ترین و پر کاربردترین تکنولوژی پرینتر سه بعدی است. در این تکنولوژی مواد پلاستیکی به صورت رشته وارد دستگاه شده و بعد از ذوب در نازل، بر روی صفحه تزریق شده و مدل سه بعدی پرینت می گردد.همچنین یکی دیگر از تحولات مهم دیگری که صنایع پرینت سه بعدی در پزشکی ایجاد کردند توانایی ساخت پروتزهای اختصاصی و با هزینه‌ی بسیار کمتر نسبت به روش‌های سنتی است.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.